Selskabsmenu Bredebro Kro
FORRETTER
- TunmousseKr. 65,-med rejer, urtecreme samt friskbagt brød
- Koldrøget FanølaksKr. 78,-med urtecreme, æble og brød
- RejecocktailKr. 72,-med hj.lavet dressing, brød og smør
- Hj. lavet hønsesalatKr. 64,-på butterdejsbund med agurk, champignon og ananas
- TarteletterKr. 62,-med høns i asparges – 2 stk
- TapastallerkenKr. 75,-med modnede pølser, rejer i hvidløg, rucola, oliven, soltørret tomat, estragon-mayo og focacciabrød
- CarpaccioKr. 75,-af okse med vinaigrette, Parmesan, oliven samt brød og estragon-mayo
- Braiseret svinekæbeKr. 69,-på rodfrugtpuré og rodfrugtchips
- Lufttørret FanøskinkeKr. 78,-med pocheret æg, hj. lavet pesto, soltørret tomat samt friskbagt brød
- Skindstegt torskKr. 75,-på kålsauté med soya/ingefær-smør
- Røget laksetatarKr. 68,-med rødløg og capers. Dertil brød
FORRETSBUFFET:
Fanølaks med urtecreme, caviart og æble
Tunmousse med rejer, citron og urtecreme
Hønsesalat på butterdejsbund, med asparges, champignon og ananas
– Dertil friskbagt surdejsbrød og smør
PRIS PR. PERSON: Kr. 98,-