MENUKORT SELSKABER

FORRETTER

  • Tunmousse
    Kr. 58,-
    m/citron, urtedressing samt friskbagt brød
  • Varmrøget laks
    Kr. 64,-
    m/porrecreme, samt brød og smør
  • Rejecocktail
    Kr. 68,-
    m/hjemmelavet dressing, brød og smør
  • Hjemmelavet hønsesalat
    Kr. 60,-
    på butterdejsbund med agurk, champignon og ananas
  • Tarteletter
    Kr. 55,-
    m/ høns i asparges – 2 stk
  • Tapastallerken
    Kr. 68,-
    m/ modnede pølser, laksetatar, rucola, oliven, soltørret tomat, estragon-mayo og brød
  • Carpaccio
    Kr. 68,-
    af okse med vinaigrette, Parmesan, oliven samt brød og estragon-mayo
  • Braiseret svinekæbe
    Kr. 66,-
    på rodfrugtpuré og rodfrugtchips
  • Oksekødssuppe
    Kr. 58,-
    m/kød og melboller, porre og gulerødder samt ris med rosiner og brød
  • Aspargessuppe
    Kr. 55,-
    m/kødboller, dertil brød
  • Koldrøget laksefilét
    Kr. 68,-
    m/æblesorbet

FORRETSBUFFET:

Lakseroulade med friskost og krydderurter

Tunmousse med rejer, citron og urtecreme

Hønsesalat på butterdejsbund, med asparges, champignon og ananas

Dertil friskbagt baguette og smør

PRIS PR. PERSON: Kr. 82,-

HOVEDRETTER

  • Svinekam
    Kr. 115,-
    stegt som vildt med timian-rødvinssky, ovnkartofler, Waldorfsalat og baconbønner
  • Svinemørbrad
    Kr. 140,-
    omkranset af kyllingesouffléfars og Serranoskinke, dertil broccolisalat, halve bagte kartofler og flødesauce
  • Urtefarseret kyllingebryst
    Kr. 120,-
    m/hjemmelavet dressing, brød og smør
  • Helstegt kylling
    Kr. 105,-
    ( ½ pr. pers. ) m/ hj. lavet agurkesalat, ærtesalat med perleløg samt kartofler og skysovs
  • Rosastegt oksefilét
    Kr. 148,-
    m/pommes rösti, ratatouille samt portvinssky
  • Braiseret oksespidsbryst
    Kr. 115,-
    m/ dampede grøntsager, kartofler, surt samt peberrodssovs
  • Gl. dags oksesteg
    Kr. 128,-
    m/ glaserede perleløg, gl. dags hvidkål, kartofler, bønner og skysovs
  • Kalvesteg
    Kr. 145,-
    stegt som vildt med tyttebær, bønner, asier, Waldorfsalat, brune og hvide kartofler og skysovs
  • Andesteg
    Kr. 138,-
    m/æbler og svesker, brune og hvide kartofler, gl.   dags hvidkål, hj. lavet rødkål og skysovs
  • Flæskesteg
    Kr. 105,-
    m/svær. Gl. dags hvidkål, hj. lavet rødkål, brune og hvide kartofler samt skysovs

HOVEDRETSBUFFET:

Helstegt oksefilét

Kyllingebryst i bagt i bacon

Ovnkartofler med timian og hvidløg

Flødekartofler

Grøn salat med melon og feta

Broccolisalat

Rødvinssky

PRIS PR. PERSON: Kr. 165,-

GRILLBUFFET:

Små oksesteaks

Kyllingespyd med lækker marinade, peberfrugt og champignon

Spareribs

Bagte kartofler med kryddersmør

Majskolber

Coleslaw, samt lækker grøn blandet salat med soltørret tomat og feta

Aioli

PRIS PR. PERSON: Kr. 175,-

DESSERTER

  • Chokolade-Brownie
    Kr. 54,-
    m/nødder og vaniljeis
  • Pandekagerulle
    Kr. 52,-
    med citroncreme, dertil vaniljeis med chokolade
  • Hjemmebagt frugttærte
    Kr. 50,-
    m/ is eller creme fraiche (rabarber, æble el. pære)
  • FRUGTSALAT
    Kr. 54,-
    m/råcreme og chokoladedrys
  • HJ. LAVET CHOKO/MARZIPAN ISLAGKAGE
    Kr. 54,-
    m/bærsauce
  • HJ. LAVET DAIM-IS
    Kr. 56,-
    m/bærsauce

  • CITRONFROMAGE
    Kr. 50,-
    m/flødeskum
  • CHOKOLADEMOUSSE
    Kr. 54,-
    m/flødeskum og frugt
  • MANDELFROMAGE
    Kr. 52,-
    m/kirsebærsovs

DESSERTBUFFET:

Frugttærte med vanilje-creme fraiche

Chokolade-Brownie

Mousse eller fromage

Hjemmelavet is med hindbærsovs

PRIS PR. PERSON: Kr. 75,-

NATMAD

  • Aspargessuppe
    Kr. 50,-
    m/kødboller og friskbagt flutes
  • Klar suppe
    Kr. 50,-
    m/gulerødder, porre, kød og melboller og friskbagt brød
  • Karrysuppe
    Kr. 52,-
    m/kylling og ris, dertil friskbagt brød
  • Pølsebord
    Kr. 62,-
    m/friskbagte boller og rugbrød
  • Lav-selv Hotdogs
    Kr. 56,-
  • Bøfsandwich
    Kr. 58,-
    m/remoulade, ketchup, sennep, løg, ristet løg, rødbeder og brun sovs
  • Frikadeller
    Kr. 54,-
    m/kartoffelsalat