Selskabsmenu Bredebro Kro

FORRETTER

  • Tunmousse
    Kr. 65,-
    med rejer, urtecreme samt friskbagt brød
  • Koldrøget Fanølaks
    Kr. 78,-
    med urtecreme, æble og brød
  • Rejecocktail
    Kr. 72,-
    med hj.lavet dressing, brød og smør
  • Hj. lavet hønsesalat
    Kr. 64,-
    på butterdejsbund med agurk, champignon og ananas
  • Tarteletter
    Kr. 62,-
    med høns i asparges – 2 stk
  • Tapastallerken
    Kr. 75,-
    med modnede pølser, rejer i hvidløg, rucola, oliven, soltørret tomat, estragon-mayo og focacciabrød
  • Carpaccio
    Kr. 75,-
    af okse med vinaigrette, Parmesan, oliven samt brød og estragon-mayo
  • Braiseret svinekæbe
    Kr. 69,-
    på rodfrugtpuré og rodfrugtchips
  • Lufttørret Fanøskinke
    Kr. 78,-
    med pocheret æg, hj. lavet pesto, soltørret tomat samt friskbagt brød
  • Skindstegt torsk
    Kr. 75,-
    på kålsauté med soya/ingefær-smør
  • Røget laksetatar
    Kr. 68,-
    med rødløg og capers. Dertil brød

FORRETSBUFFET:

Fanølaks med urtecreme, caviart og æble

Tunmousse med rejer, citron og urtecreme

Hønsesalat på butterdejsbund, med asparges, champignon og ananas

– Dertil friskbagt surdejsbrød og smør

PRIS PR. PERSON: Kr. 98,-

HOVEDRETTER

  • Svinekam
    Kr. 125,-
    stegt som vildt med timian-rødvinssky, ovnkartofler, Waldorfsalat, tyttebær og baconbønner
  • Svinemørbrad
    Kr. 149,-
    omkranset af kyllingesouffléfars og Parmaskinke, dertil broccolisalat, halve bagte kartofler og flødesauce
  • Urtefarseret kyllingebryst
    Kr. 129,-
    med pommes Hasselback, Ratatouille, syltede rødløg og skysovs
  • Wienerschnitzel
    Kr. 180,-
    ( af oksemørbrad ) med brasede kartofler, ærter, Wienerdreng og smørsovs
  • Rosastegt oksefilét
    Kr. 172,-
    med Pommes Risolées, ristede svampe, selleri, bagt Provence-tomat og rødvinssauce
  • Helstegt oksemørbrad
    Kr. 200,-
    med Pommes Risolées, ristede svampe, selleri, bagt Provence-tomat og rødvinssauce
  • Braiseret oksespidsbryst
    Kr. 125,-
    med dampede grøntsager, kartofler, surt samt peberrodssovs
  • Gl. dags oksesteg
    Kr. 136,-
    med glaserede perleløg, gl. dags hvidkål, kartofler, bønner og skysovs
  • Kalvesteg
    Kr. 149,-
    stegt som vildt med tyttebær, bønner, asier, Waldorfsalat, brune og hvide kartofler samt skysovs
  • Andesteg
    Kr. 145,-
    med æbler og svesker, brune og hvide kartofler, gl. dags hvidkål, hj. lavet rødkål og skysovs
  • Flæskesteg
    Kr. 118,-
    med svær. Gl. dags hvidkål, hj. lavet rødkål, brune og hvide kartofler samt skysovs

LUKSUS FORRETSBUFFET:

Blåmuslinger i hvidvin og urter med aioli

Skindstegt torsk på sauteret kål med soya/ingefær-smør

Lufttørret Fanøskinke med pesto, soltørret tomat og friskbagt brød

PRIS PR. PERSON: Kr. 145,-

HOVEDRETSBUFFET:

Helstegt oksefilét

Kyllingebryst bagt i bacon

Ovnkartofler med timian og hvidløg

Flødekartofler

Grøn salat med melon og feta

Broccolisalat

Rødvinssky

PRIS PR. PERSON: Kr. 182,-

PATTEGRIS-BUFFET ( BBQ-marineret med sprøde svær ):

Flødekartofler

Bagte kartofler med hvidløgskryddersmør

Coleslaw

Grøn salat med babysalater, soltørret tomat, feta og peanuts

Focaccia med rosmarin og havsalt

Aioli og BBQ-sauce

PRIS PR. PERSON: Kr. 165,-

DESSERTER

  • Chokolade-Brownie
    Kr. 60,-
    med nødder og vaniljeis
  • Pandekagerulle
    Kr. 62,-
    med citroncreme, dertil vaniljeis med chokolade
  • Hjemmebagt frugttærte
    Kr. 56,-
    med is eller creme fraiche ( rabarber, æble el. pære )
  • FRUGTSALAT
    Kr. 60,-
    med råcreme og chokoladedrys
  • HJ. LAVET CHOKO/MARZIPAN ISLAGKAGE
    Kr. 60,-
    med bærsauce
  • HJ. LAVET DAIM-IS
    Kr. 64,-
    med frisk frugt
  • CITRONFROMAGE
    Kr. 56,-
    med flødeskum
  • CREME BRûLLéE
    Kr. 62,-
    med Italiensk is
  • PANDEKAGER
    Kr. 64,-
    med is og chokolade
  • NØDDEKURV
    Kr. 64,-
    med is, flødeskum og frisk frugt
  • VANDBAKKELSER
    Kr. 65,-
    med chokolademousse, flødeskum og bær

DESSERTBUFFET:

Sprøde og bløde pandekager med chokoladesovs

Hjemmelavet is med hindbærsovs

Udskåret frugt

PRIS PR. PERSON: Kr. 80,-

ELLER..

Cheesecake med Oreo eller bær

Vandbakkelser med chokolademousse og flødeskum

Iskugler og frisk frugt

PRIS PR. PERSON: Kr. 88,-

NATMAD

  • Frikadeller
    Kr. 60,-
    med kartoffelsalat
  • Karbonader
    Kr. 62,-
    med stuvede ærter og gulerødder
  • Æggekage
    Kr. 64,-
    med bacon, purløg og tomat. Dertil Rugbrød, smør og syltede rødbeder
  • Aspargessuppe
    Kr. 56,-
    med kødboller og friskbagt flutes
  • Klar suppe
    Kr. 58,-
    med gulerødder, porre, kød og melboller og friskbagt brød
  • Karrysuppe
    Kr. 60,-
    med kylling og ris, dertil friskbagt brød
  • Pølsebord
    Kr. 72,-
    med friskbagte boller og rugbrød
  • LAV-SELV HOTDOGS
    Kr. 62,-
  • BØFSANDWICH
    Kr. 68,-
    med remoulade, ketchup, sennep, løg, ristet løg, rødbeder og brun sovs

Selskabsmenuén er gældende for selskaber på minimum 15 personer.

Alle retter kan også bestilles til afhentning eller levering

( kørsel koster 350 kr. )

Hvis der kun bestilles én slags buffet – er der et tillæg på 20 kr. pr. couvert

Vi tager forbehold for prisændringer og udgåede varer!