BUSARRANGEMENTER 2018

2 RETTERS MENU
(Vælg 1 af hver)

HOVEDRET
– Flæskesteg med hj. lavet rødkål, gl. dags hvidkål, kartofler, surt og skysovs
– Hakkebøf med kartofler, rødbeder, bløde løg og brun sovs
– Braiseret spidsbryst med dampede grøntsager, surt, hvide kartofler samt peberrodssovs

DESSERT
– Ris a la mande med kirsebærsovs
– Citronfromage med flødeskum
– Frugtsalat med råcreme

ELLER

Vælg 1 hovedret med efterfølgende brødtorte og kaffe

PRIS: Kr. 150,-

JULETIDSARRANGEMENT

Formiddagskaffe/The med rundstykker med smør, ost og marmelade

(Tid til grænsehandel eller anden udflugt)

JULEFROKOST BESTÅENDE AF

-Marinerede sild med løg og karrysalat
-Æg med rejer, mayonnaise, tomat og karse
-Sylte med rødbeder og sennep
-Andesteg med gl. dags hvidkål
-Ribbenssteg med hj. lavet rødkål
-Kålpølser med grønlangkål og sennep

(naturligvis med frisk rugbrød og smør)

-Ris a la Mande med lun kirsebærsovs

Husk, der er mulighed for at gå i vores fine julestue!

PRIS: Kr. 165,-

ELLER

– Flæskesteg med hj. lavet rødkål, gl. dags hvidkål, hvide kartofler og skysovs
– Ris a la Mande med kirsebærsovs

( tid til grænsehandel eller anden udflugt )

– Kaffe/The med lagkage
– Gløgg og æbleskiver med syltetøj og sukker

PRIS: Kr. 152,-

ELLER
med overnatning..

Ankomst fra kl. 14.00- Check in på Deres værelse
Kl. ca. 15.00  Kaffe/The samt lagkage

(mulighed for udflugt til fx, Julebyen Tønder, Sort sol eller Ribe – Danmarks ældste købstad)

2 retters menu

Drøm sødt på kroens hyggelige værelser

7.00-9.30 Morgenbuffet

PRIS:
Kr. 500,- pr. person i dobbeltværelse
Kr. 650,- pr. person i enkeltværelse