BUSARRANGEMENTER
2 RETTERS MENU
(Vælg 1 af hver)
HOVEDRET
– Flæskesteg med hj. lavet rødkål, gl. dags hvidkål, kartofler, surt og skysovs
– Hakkebøf med kartofler, rødbeder, bløde løg og brun sovs
– Braiseret spidsbryst med dampede grøntsager, surt, hvide kartofler samt peberrodssovs
DESSERT
– Ris a la mande med kirsebærsovs
– Citronfromage med flødeskum
– Hj. lavet is med jordbærsovs
ELLER
Vælg 1 hovedret med efterfølgende brødtorte eller lagkage og kaffe
PRIS: Kr. 160,-
JULETIDSARRANGEMENT
Formiddagskaffe/The med rundstykker med smør, ost og marmelade
(Tid til grænsehandel eller anden udflugt)
JULEFROKOST BESTÅENDE AF
-Marinerede sild med løg og karrysalat
-Æg med rejer, mayonnaise, tomat og karse
-Sylte med rødbeder og sennep
-Andesteg med gl. dags hvidkål
-Flæskesteg med hj. lavet rødkål
-Kålpølser med grønlangkål og sennep
(naturligvis med frisk rugbrød og smør)
-Ris a la Mande med lun kirsebærsovs
PRIS: Kr. 200,-
Pris ekskl. Morgenkaffe 170 kr.
– Flæskesteg med hj. lavet rødkål, gl. dags hvidkål, hvide kartofler og skysovs
– Ris a la Mande med kirsebærsovs
( tid til grænsehandel eller anden udflugt )
– Kaffe/The med lagkage
– Gløgg og æbleskiver med syltetøj og sukker
PRIS: Kr. 185,-
med mulighed for overnatning
Ankomst fra kl. 14.00- Check in på Deres værelse
Kl. ca. 15.00 Kaffe/The samt lagkage
(mulighed for udflugt til fx, Julebyen Tønder, Sort sol eller Ribe – Danmarks ældste købstad
2 retters menu efter kokkens valg
En nat på kroens hyggelige værelser
Kl. 07.00 – 09.30 Morgenbuffet
PRIS:
Kr. 700,- pr. person i dobbeltværelse
Kr. 750,- pr. person i enkeltværelse