BUSARRANGEMENTER

2 RETTERS MENU
(Vælg 1 af hver)

HOVEDRET
– Flæskesteg med hj. lavet rødkål, gl. dags hvidkål, kartofler, surt og skysovs
– Hakkebøf med kartofler, rødbeder, bløde løg og brun sovs
– Braiseret spidsbryst med dampede grøntsager, surt, hvide kartofler samt peberrodssovs

DESSERT
– Ris a la mande med kirsebærsovs
– Citronfromage med flødeskum
– Hj. lavet is med jordbærsovs

ELLER

Vælg 1 hovedret med efterfølgende brødtorte eller lagkage og kaffe

PRIS: Kr. 160,-

JULETIDSARRANGEMENT

Formiddagskaffe/The med rundstykker med smør, ost og marmelade

(Tid til grænsehandel eller anden udflugt)

JULEFROKOST BESTÅENDE AF

-Marinerede sild med løg og karrysalat
-Æg med rejer, mayonnaise, tomat og karse
-Sylte med rødbeder og sennep
-Andesteg med gl. dags hvidkål
-Flæskesteg med hj. lavet rødkål
-Kålpølser med grønlangkål og sennep

(naturligvis med frisk rugbrød og smør)

-Ris a la Mande med lun kirsebærsovs

PRIS: Kr. 200,-

Pris ekskl. Morgenkaffe 170 kr.

– Flæskesteg med hj. lavet rødkål, gl. dags hvidkål, hvide kartofler og skysovs
– Ris a la Mande med kirsebærsovs

( tid til grænsehandel eller anden udflugt )

– Kaffe/The med lagkage
– Gløgg og æbleskiver med syltetøj og sukker

PRIS: Kr. 185,-

med mulighed for overnatning

Ankomst fra kl. 14.00- Check in på Deres værelse
Kl. ca. 15.00 Kaffe/The samt lagkage

(mulighed for udflugt til fx, Julebyen Tønder, Sort sol eller Ribe – Danmarks ældste købstad

2 retters menu efter kokkens valg

En nat på kroens hyggelige værelser

Kl. 07.00 – 09.30 Morgenbuffet

PRIS:
Kr. 700,- pr. person i dobbeltværelse

Kr. 750,- pr. person i enkeltværelse